Čović: Rekonstrukcija, a ne rušenje

Fudbalski klub Crvena zvezda oglasiće se o inicijativi Tomislava Karadžića u ponedeljak, rekao je za B92 Nebojša Čović.

Izvor: B92

Petak, 01.03.2013.

15:34

Default images

Saopštenje će uslediti posle redovne sednice Upravnog odbora.

Predsednik FSS najavio je izgradnju nacionalnog stadiona sa nekoliko opcija, među kojima je najzvučnija da se izgradi zajednički objekat za nacionalni tim i oba večita rivala.

Imovinsko-pravni odnosi su jasni kada je u pitanju Crvena zvezda, klub je vlasnik stadiona u Ljutice Bogdana”, rekao je za B92 Nebojša Čović i dodao da očekuje da će se čelnici Partizana izjasniti o statusu stadiona u Humskoj.

Nisam pobornik ideje da se sve ruši i pravi novo. Marakana ima lepu tradiciju, to je velelepan stadion, i ne vidim zašto se ne bi samo rekonstruisao i pretvorio u velelepni nacionalni stadio kojim bismo svi bili ponosni”, zaključio je potpredsednik FK Crvena zvezda.

Karadžić je ranije u petak najavio da će FSS ponuditi večitima izgradnju stadiona, koji bi bio kandidat za domaćin EP 2020, i na kojem bi igrala oba kluba i reprezentacija.

U međuvremenu Karadžić je izneo još jedan predlog - ukoliko se večiti ne bi složili sa ranijom idejom, novi stadion bi se možda gradio na Banjici, na mestu stadiona FK Rad.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

86 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: