Reflektori muče Spartak

Fudbaleri Spartaka neće moći da se takmiče u Jelen Superligi ukoliko na vreme ne budu postavljeni reflektori na stadionu, reči su predsednika Dragana Simovića.

Izvor: JT

Sreda, 20.02.2013.

17:13

Default images

“Reflektore donira Fudbalski savez preko svojih evropskih fondacija. Gradu je ostalo da reši pitanje izgradnje stubova i trafo stanice, što je polovina investicije. To je za sada pod upitnikom”, rekao je Simović lokalnoj televiziji K23.

Član gradskog veća zadužen za sport i omladinu Nemanja Simović rekao je da grad mora da nađe 10 miliona dinara za izgradnju stubova.

Dobili smo obaveštenje od FSS da su rezervsani reflektori namenjeni Subotici. Pre toga moramo da nađemo 10 miliona dinara, kako bismo izgradili četiri stuba uz prateću instalaciju. Imamo postojeću trafo stanicu, ali nam treba niz saglasnosti”, rekao je Simović.

Jesenji deo prvenstva Spartak je završio na osmom mestu na tabeli sa 22 boda, 15 manje od vodećeg Partizana. Takmičenje u Superligi nastavlja se 26. februara, a Spartak dan kasnije u Subotici igra protiv Slobode.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: