Luka i Kojić ipak u Partizanu!

Čelnici Partizana i Rada ipak su postigli dogovor, pa će Predrag Luka i Nikola Kojić od subote biti novi fudbaleri Partizana.

Izvor: AK

Petak, 01.02.2013.

18:05

Default images

Sportski direktor Partizana Ljubiša Tumbaković i prvi čovek Rada Ranko Stojić su ponovo razgovarali u Turskoj, tokom meča "crno-belih" protiv Admire i konačno dogovorili transfer.

Luka i Kojić će u subotu potpisati troipogodišnje ugovore sa Partizanom i odmah otputovati u Antaliju gde će se priključiti novim saigračima.

"Definitivno smo Ranko Stojić i ja precizirali detalje oko prelaska ova dva igrača u Partizan. Mislim da ćemo tehnički to da odradimo sutra (subota) pre podne i da će igrači tokom vikenda doći ovde na pripreme. Bilo je nesporazuma prethodnih dana u komunikaciji, ali smo sve definisali danas i već je sve prosleđeno ljudima iz Upravnog odbora (koji odobrava posao). Ostalo je samo formalno da potvrdimo posao, da igrači potpišu. Mislim da ćemo sa ovim dolascima zvanično da završimo prelazni rok. ", potvrdio je sportski direktor Partizana Ljubiša Tumbaković.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

111 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: