Radović: Legija napada titulu

Fudbaleri poljske Legije imaju priliku da se posle sedam sušnih sezona u ovoj konačno dokopaju titule.

Izvor: JT

Subota, 26.01.2013.

16:57

Default images

Legiji će za to biti potrebno da sačuva četiri boda prednosti u odnosu na drugoplasirani Leh, ali i sve druge konkurente koji će sigurno učiniti sve da ih svrgnu sa trona. Jedan od igrača od kojih se najviše očekuje i koji će, kao i do sada, u ulozi plejmejkera biti vođa na terenu, je Miroslav Radović.

Srpski internacionalac marljivo radi sa saigračima na Kipru, a potom će uslediti drugi deo priprema u Španiji, a potom i napad na titulu.

Trudimo se, vredno treniramo verujući da ćemo odbraniti prvo mesto. Odigrali smo već jednu kontrolnu utakmicu, pobedili švajcarski Arau sa 4:2, a slede nam mečevi sa Himkijem i Peking Guanom, koji predvodi Aleksandar Stanojević. Zadovoljni smo kako teku pripreme”, rekao je Radović.

Radović je naglasio da je u isti mah i motivacija, ali i obaveza, da ne razočaraju navijače u drugom delu sezone, jer cela Poljska u ovom trenutku vidi Legiju kao prvog kandidata za titulu.

Spremamo se da osvojimo tu, toliko dugo čekanu titulu. Prošle sezone smo je ispustili, ovog puta nadam se da nećemo”, naglasio je Radović.

Srpski fudbaler je jedan od igrača Legije na koje inostrani skauti i agenti stalno motre. U prošlim prelaznim rokovima bio je izuzetno tražen.

Bilo je nekoliko razgovora sada, ali ništa konkretno. U junu ćemo videti šta dalje, novi ugovor ili razlaz. Ako uzmemo prvenstvo, može se reći da sam obavio misiju u Poljskoj, pošto imam i Kup, pa mogu dalje u neke nove izazove, nove lige. Ako se, pak, ne dogodi da postanemo šampioni, možda i ostanem u Varšavi. U najboljim sam fudbalskim godinama, mislim da jos mnogo toga mogu da pružim. U

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: