Nemanja Matić ne želi u Liverpul

Srpski fudbaler Nemanja Matić ne želi da napusti Benfiku u predstojećem prelaznom roku, iako je dobio ponudu Liverpula, reči su njegovog menadžera.

Izvor: JT

Nedelja, 23.12.2012.

20:55

Default images

Veliki broj engleskih medija objavio je da klub sa “Enfilda” želi Matića, ali srpskom fudbaleru velikan iz Portugala nudi novi ugovor, pa je najrealnije da ostane na “La Lušu” još neku godinu.

Nemanja želi da odigra barem dve godine na visokom nivou u Benfiki pre nego što ode u neki novi klub”, rekao je menadžer Dejan Mitrović, koji zastupa našeg internacionalca.

Matić je već odigrao jednu sezonu u Čelsiju, koji ga je potom poslao u Vitese na pozajmicu, da bi mu pre godinu i po dana dao odrešene ruke da pronađe novi klub, a to je bila Benfika.

Matić se nedavno našao u centru pažnje pošto je izjavio da ne želi da igra za reprezentaciju dok je Siniša Mihajlović selektor.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

17 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: