Kako je Kasiljas reagovao na poraz?

Kapiten i prvi golman Real Madrida Iker Kasiljas se u utakmici sa Malagom u subotu uveče našao na klupi prvi put posle 10 godina, a da pritom nije bio povređen.

Izvor: NS

Nedelja, 23.12.2012.

16:21

Default images

'Kraljevski klub' je meč izgubio rezultatom 3:2, i tako gotovo izvesno ispao iz trke za šampionsku titulu u Primeri, jer zaostaje čak 16 bodova za Barsom.

Čelnici kluba sa stadiona "Santijago Bernabeu" nisu previše komentarisali odluku Žozea Murinja da izostavi iskusnog Španca iz startne postave, rekavši da Kasiljas nije igrao iz tehničkih razloga.

S druge strane, mediji širom Evrope objavili su vest o svađi Murinja i Kasiljasa, koja je dovela do toga da Španac meč 17. kola Primere sa Andalužanima odgleda sa klupe.

Ipak, bez obzira što nije bio na golu, jedan od najboljih i najpouzdanijih golmana na svetu nervirao se zbog loše igre saigrača i nemogućnosti da im pomogne.

Svih pet golova na utakmici viđeno je u drugom poluvremenu, međutim, tri puta je rezervni golman Reala Antonio Adan vadio loptu iz mreže.

Već odavno je poznato da je atmosfera unutar ekipe narušena, da je Žoze Murinjo u tihom ratu sa gotovo polovinom ekipe,i da je prema anketi španskog lista "Marka" gotovo 83% navijača glasalo za to da Portugalac podnese ostavku.

Ipak, bivši trener Porta, Čelsija i Intera izjavio je da nema nameru da podnese ostavku i da će ekipa dati sve od sebe u nastavku sezone. On je dodao i da je Adan trenutno u boljoj formi od Kasiljasa, i da je zbog toga odlučio da rezervni golman stane na gol u veoma bitnom meču.

Pogledajte kako je Kasiljas reagovao na primljene golove i lošu igru saigrača.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 6

Pogledaj komentare

6 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: