KKCZ: Besplatno na meč sa Zadrom

Rukovodstvo KK Crvena zvezda odlučilo je da navijače pred Novu godinu obraduje poklonom – ulaz na meč sa Zadrom u 15. kolu ABA lige biće besplatan.

Izvor: B92

Petak, 21.12.2012.

14:26

Default images

Utakmica je na programu u subotu od 19 sati u dvorani Pionir.

“Besplatne karte za meč sa Zadranima deliće se na blagajni Pionira na dan utakmice od 16 sati pa sve do početka meča. Jedna osoba će uz fotokopiju lične karte moći da preuzme najviše četiri ulaznice”, navodi se na zvaničnom sajtu ‘crveno-belih.

Krilni košarkaš Crvene zvezde Marko Simonović izjavio je da ‘crveno-beli’ žele revanš za poraz u prvom delu sezone.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

30 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

22 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

1 d

Podeli: