Butorović smenio celu upravu Voše!

Predsednik FK Vojvodina Ratko Butorović odlučio se na velike promene u svom klubu, a prvi potez je smena cele uprave!

Izvor: AK

Četvrtak, 20.12.2012.

10:16

Default images

Na sednici Upravnog odbora kluba smenjeni su generalni sekretar Radisav Rabrenović, sportski direktor Miodrag Pantelić, direktor marketinga Petar Nikolić, te saradnik i oficir za medije Ivana Smiljanić.

FK Vojvodina će raspisati konkurs za radno mesto direktora kluba, a do njegovog izbora smenjeni Rabrenović će vršiti funkciju generalnog sekretara.

Vojvodina je prvi deo sezone u Jelen Superligi završila na četvrtom mestu sa devet bodova zaostatka za liderom Partizanom. Novosađani su jesenji deo prvenstva obeležili izuzetno neefikasnim mečevima, u 15. kola postigli su 13, a primili samo sedam golova.

Od Partizanu su poraženi u Novom Sadu sa 3:0, ali su istim rezultatom savladali u Beogradu Crvenu zvezdu, u poslednjem kolu jesenjeg dela šampionata.

Vojvodina je ove sezone ipak najbliža osvajanju trofeja u poslednjih 20 godina. Plasirala se u polufinale Kupa, iz kog su eliminisani beogradski "večiti". U borbi za finale odigraće dvomeč sa OFK Beogradom.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

33 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: