Roberto Karlos ponovo u Realu?

Prema navodima španskog lista ‘AS’, Real Madrid razmatra mogućnost da u svoje redove vrati bivšeg defanzivca Roberta Karlosa.

Izvor: NS

Četvrtak, 18.10.2012.

21:21

Default images

Žoze Murinjo ima velikih problema na levoj strani terena posle povreda Fabija Koentraa i Marsela, a aktuelnog sportskog direktora Anžija vidi kao rešenje za trenutni problem koji ‘kraljevski klub’ ima.

Roberto Karlos je prestao da se aktivno bavi fudbalom u martu ove godine, nakon što je na 50 mečeva postigao pet gola za klub iz Mahačkale.

Ipak, portugalski stručnjak smatra da je Karlos još uvek u izvrsnoj formi.

Brazilac je postao deo legendarne generacije Real Madrida u kojoj su igrali Dejvid Bekam, Raul, Zinedin Zidan, Ronaldo, golman Iker Kasiljas, koji još uvek igra,i tako bio deo čuvenih ‘galaktikosa’. Samim tim bio je i jedan od najboljih levih krila na svetu. Za ‘kraljevski klub’ igrao je punih 11 sezona, i osvojio veliki broj trofeja, između ostalih tri titule Lige šampina, kao i četiri titule u Primeri.

Roberto Karlos trenutno sarađuje sa Gusom Hidinkom u ruskom Anžiju.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

16 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: