Laciju 40.000 evra zbog rasizma

Evropska fudbalska unija kaznila je Lacio sa 40.000 evra zbog rasističkih ispada navijača ekipe iz Rima tokom utakmice Lige Evrope sa Totenhemom.

Izvor: NS

Četvrtak, 18.10.2012.

20:10

Default images

Navijači Lacija su u pojedinim delovima meča majmunskim kricima vređali Džermejna Defoa, Arona Lenona i Androsa Taunsenda u utakmici Lige Evrope igranoj na “Vajt Hart Lejnu” 21. septembra, koja je završena rezultatom 0:0.

Italijanski klub ima pravo na žalbu u roku od tri dana od trenutka kada odluka bude ozvaničena.

I dok se italijanski klub suočio samo sa novčanom kaznom, izrečenom od strane UEFA, bivši reprezentativac Engleske Pol Ins zahteva da se naša mlada reprezentacija izbaci iz svih kontinentalnih takmičenja u narednih 10 godina zbog istog incidenta, u meču koji je odigran u Kruševcu u utorak.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: