Jovanović: Moram biti zadovoljan

Odbrambeni fudbaler Crvene zvezde Milan Jovanović učestvovao je u pobedi Crne Gore nad Ukrajinom (1:0) u kvalifikacijama za odlazak na Svetsko prvenstvo.

Izvor: B92, zvanièni sajt

Četvrtak, 18.10.2012.

20:01

Default images

Jovanović je posle velike pobede i odlične igre u odbrani bio zadovoljan.

"Moram biti zadovoljan. Pobediti jednu tako veliku ekipu u gostima nije mala stvar. Međutim, kvalifikacije su duge, nismo stigli još ni do pola, tako da je rano za donošenje bilo kakvih zaključaka"

Posle meča u reprezentativnom dresu Jovanović nije umoran. Pored njega još čak 13 prvotimaca Crvene zvezde je bilo deo "A" i mlade reprezentacije Srbije, a sa Jovanović je u Ukrajinu putovao i Filip Kasalica.

"To nikako ne sme da se odrazi na teren. Reprezentativni dres je nešto sasvim drugo u odnosu na klupski. Nije lako, u svlačionici su utakmice reprezentacija jedna od glavnih tema i dalje, ali svi smo profesionalci, i moramo da podignemo glave i nastavimo dalje. Radi se o jakim momcima, stabilnim ličnostima, i ne treba sumnjati da će vrlo brzo izaći jači iz čitave situacije. Obaveze koje nas očekuju nisu nimalo naivne, i moramo biti maksimalno skoncentrisani i motivisani kako bi pobeđival. "

"Navikli smo na žestok ritam i putovanja"

Beta
Zvezdu i Jovanović u subotu očekuje utakmica sa BSK-om na Marakani, a zatim u četiri dana nova dva gostovanja. U sredu 24. oktobra Zvezda gostuje Hajduku u Kuli u okviru Kupa Srbije, a potom narednog vikenda ekipi Donjeg Srema u Novom Sadu.

"Već smo se navikli na žestok ritam i putovanja. Svaki meč je priča za sebe i uvek je prva naredna utakmica najvažnija. Tako i razmišljamo. U subotu na našem stadionu igramo sa Borčanima, ozbiljno se spremamo za taj duel. Tek od nedelje ćemo razmišljati o Kuljanima, i tako redom. U fudbalu nije dobro misliti mnogo unapred, idemo korak po korak."

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: