Mesi i Ronaldo u istom timu?

Već nekoliko godina svi se pitaju ko je bolji, Lionel Mesi ili Kristijano Ronaldo, odavno su veliki rivali, a prvi put se pojavila ideja da igraju u istom timu.

Izvor: AK

Četvrtak, 18.10.2012.

12:53

Default images

Argentinac i Portugalac su pozitivno reagovali na saznanje da bi uskoro mogli da budu saigrači, iako je u pitanju humanitarni meč.

Naime, španski Sport najavio je da će 40-godišnji Brazilac Rivaldo da organizuje humanitarnu utakmicu u kojoj bi napravio tandem sa dva najbolja fudbalera sveta u ovom trenutku, Mesija i Ronalda.

Još nije poznato kada će se i gde odigrati ta utakmica, ali ne bi bilo neočekivano da taj spektakl bude organizovan u Africi. Naime, Rivaldo trenutno igra u Angoli za tim Kabuskorpa, za koji je postigao 11 pogodaka u samo petnaest utakmica.

To mu je inače četrnaesti klub u karijeri koja sada traje već više od dve decenije. Rivaldo je svojevremeno bio član Barselone, a u tom periodu bio je najbolji igrač sveta.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

15 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: