Remizirali Valjadolid i Espanjol

U subotu su odigrana tri meča sedmog kola španske Primere, pobede su ostvarili Rajo Valjekano i Hetafe, dok su Valjadolid i Espanjol podelili bodove.

Izvor: MN

Subota, 06.10.2012.

22:24

Default images

Rajo Valjekano je sa 2:1 pobedio Deportivo. Domaći su poveli u 18. minutu golom Pitija.

Prednost je udvostručio Hose Karlos devet minuta kasnije na asistenciju Andrije Delibašića. Deportivo je golom Pitija u 41. minutu uspeo samo da ublaži poraz.

Valjadolid i Espanjol odigrali su 1:1. Gosti iz Barselone poveli su 70. minutu sa bele tačke preko Veruda, a konačan rezultat postavio je Oskar Gonzales osam minuta kasnije.

Espanjol je od 45. minuta igrao sa igračem manje, jer je drugi žuti karton dobio Alvarez. Srpski internacionalac Antonio Rukavina odigrao je ceo meč za domaću ekipu i zaradio žuti karton u 69. minutu.

Hetafe je minimalnim rezultatom u gostima savladao Saragosu a, a strelac je bio Kastro iz penala. Meč je obeležilo čak tri crvena kartona. Domaći su ostali sa igračem manje već u 10. minutu kada je isključen Romaric, a igru je morao da napusti i Alvarez u 62. minutu. Hetafe je meč završio sa deset igrača, jer je šest minuta pre kraja isključen Barada.

U ekipi Saragose Stefan Babović je meč proveo na klupi, a Ivan Obradović nije bio u protokolu.

U poslednjem subotnjem meču igraju Real Betis i Real Sosijedad.

nedelja:
12.00 Levante – Valensija,
16.00 Maljorka – Granada
18.00 Atletik Bilbao – Osasuna
19.50 Barselona – Real Madrid
21.30 Atletiko Madrid – Malaga

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: