Blohin u stabilnom stanju

Trener fudbalera Dinama iz Kijeva Oleg Blohin u stabilnom je stanju posle operacije karotidne arterije, saopštio je trofejni ukrajinski klub.

Izvor: JM

Subota, 06.10.2012.

20:18

Default images

"On je morao hitno da bude operisan nakon što smo proverili njegovo zdravstveno stanje", izjavio je upravnik klinike u Kijevu Mihail Raducki.

Trener kijevskog Dinama je primljen u bolnicu sa povišenim krvnim pritiskom.

"Blohin je bio svestan kada sam ga video posle operacije i on me je prepoznao. Nadam se da je najgore već prošlo", izjavio je predsednik Dinama Igor Surkis.

Blohin je predvodio reprezentaciju Ukrajine na ovogodišnjem prvenstvu Evrope, a prošle nedelje je podneo ostavku, nakon što je prihvatio ponudu Dinama iz Kijeva.

Ukrajinska fudbalska federacija potvrdila je da će Blohinov pomoćnik Andrej Bol voditi nacionalni tim na utakmicama protiv Moldavije i Crne Gore, u kvalifikacijama za prvenstvo sveta 2014 godine.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: