Barsa u Sevilji od ponora do pobede

Fudbaleri Barselone uspeli su da kao gosti pobede Sevilju sa 3:2 (0:1) iako si imali dva gola zaostatka u utakmici šestog kola španske Primere.

Izvor: B92

Subota, 29.09.2012.

23:55

Default images

Tim iz Andaluzije je poveo golom Nemca Pjotra Trohovskog u 26. minutu, a Trohovski je 12 minuta kasnije zbog povrede zamenjen.

Sevilja je od 48. minutu imala dva gola prednosti pošto je Medel proigrao Negreda. Barselona je pet minuta kasnije preko najboljeg igrača na ovom meču Seska Fabregasa smanjila prednost na 2:1.

Sevilja je od 72. minuta igrala sa igračem manje pošto je sudija Atonio Migel Mateo Lahos isključio Čileanca Medela. Fabregas je isprovocirao Medela, koji mu je prišao i pokušao da za zakači glavom, "četvorka" Barselone se uhvatila za glavu, a sudija je Medelu pokazao crveni karton.

Barselona je do izjednačenja stigla u 89. minutu. Nekoliko sekundi pre gola Fabregasa Tijago Alkantara je rukomstiago do lopte i proigrao Mesija koji je odigrao dupli pas sa Fabregasom. Sve to se dešavalo na metar od glavnog sudije meča.

David Vilja je u 79. minutu zamenio Danija Alveša i u 93. minutu je postigao pobednosni gol, posle akcije koju je kreirao najbolji igrač Barselone Lionel Mesi. Barselona je zabeležila i šestu prvenstvenu pobedu.

Real u Madridu u nedelju od 19.50h dočekuje Deportivo.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

68 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: