Janković: Zasluženo smo pobedili

Trener fudbalera Crvene zvezde Aleksandar Janković rekao je da je njegova ekipa zasluženo došla do pobede nad Smederevom sa 3:1 u sedmom kolu Superlige.

Izvor: JM

Subota, 29.09.2012.

21:52

Default images

"Zasluženo smo pobedili, iako smo u ovoj utakmici očekivali više od samih bodova. Energetski je nismo izneli kako smo želeli, a našim greškama dali smo samopouzdanje protivniku", rekao je Janković novinarima posle utakmice u Beogradu.

Janković je kazao da je njegov tim loše počeo utakmicu, ali da je na vreme postigao golove.

"Imali smo, ipak, dosta problema sa sastavom zbog povreda i zamora kod igrača, loše smo ušli u utakmicu, ali posle toga uspeli smo da postignemo dva gola u pravo vreme", kazao je on.

Trener crveno-belih istakao je da njegovu ekipu očekuju brojne korekcije u igri i da će u hodu ispravljati greške.

"Očekuju nas brojne korekcije u igri, ali uspeli smo da iznesemo šest teških utakmica u kojima smo pobedili i u hodu ispravljamo greške koje imamo i ne možemo da budemo zadovoljni. Sada nam predstoje još dva teška gostovanja", rekao je Janković.

Janković je čestitao Eliju Babalju na golu u prvenstvenom debiju za Crvenu zvezdu.

Trener Smedereva Aleksandar Janjić kazao je da bi utakmica verovatno bila drugačija da je napadač njegove ekipe Rade Veljović iskoristio prilike u osmom i 10. minutu.

"Mislim da je Crvena zvezda dominirala u većem delu utakmice, vodila igru i na vreme postigla golove. Utakmica bi verovatno otišla u drugom smeru da smo iskoristili dve šanse koje je na početku imao Rade Veljović. Sva tri gola primili smo iz kontranapada, što je čudno kada gostuješ na Marakani", rekao je Janjić.

Crvena zvezda je posle ovog osvojila 16 bodova, dok Smederevo i dalje čeka prvu pobedu u prvenstvu i ima četiri boda.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: