BL: Šampion ubedljiv, gol Subotića

Šampion Nemačka Borusija iz Dortmunda je na "Signal Iduna Parku" sa ubedljivih 5:0 (2:0) deklasirala imenjaka iz Menhengladbaha.

Izvor: B92

Subota, 29.09.2012.

20:21

Default images

Dva gola za tim iz Dortumnda postigao je nemački reprezentativac i bivši fudbaler Menhenglabaha Mario Rojs, a gol je postigao srpski reprezentativac Neven Subotić.

"Milioneri" su poveli u 35. minutu upravo golom Rojsa, a pet minuta kasnije je Neven Subotić u svom stilu udarcem glavom sa ivice peterca savladao Ter Stegena za 2:0.

Rojs je novim atraktivnim golom u 70. minutu samo potvrdio ubedljivu pobedu svog novog tima. Reprezentativac Nemačke je sa ivice šesnaesterca iskosa sa desne strane preciznim udarcem plasirao loptu iza leđa golmana gostiju.

Tim iz Dortmunda se nije zaustavio pa je do kraja meča postigao još dva gola. Blaščikovski je u 79. minutu proigrao Gundogana, a onda su isti igrači zamenili uloge šest minuta kasnije pa je Gudbogan proigrao Blaščikovsko koji je postavio konačan rezultat 5:0.

Rezultate i izveštaje sa ostalih utakmica Bundeslige možete pročitati ovde.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare

5 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: