Bekvalac: Odigrali smo meč sezone

Trener Novog Pazara Dragoljub Bekvalac rekao je posle pobede sa 2:0 nad Donjim Sremom da je njegova ekipa odigrala najbolju utakmicu u sezoni.

Izvor: B92

Subota, 29.09.2012.

19:41

Default images

"Dobro smo pristupili duelu sa Donjim Sremom, a istakao bih da je mnogo lakše igrati sa dva igrača više. Da, sa dva igrača, jer toliko vredi naša publika", rekao je Bekvalac.

"Čestitam treneru Donjeg Srema Bogiću Bogićeviću na dosadašnjim igrama i rezultatima, zbog čega je postojao veliki respekt sa naše strane uoči meča", dodao je trener Novopazaraca.

Novi Pazar posle današnje pobede zauzima peto mesto na superligaškoj tabeli sa 12 bodova, dok je Donji Srem na sedmoj poziciji sa dva boda manje.

Treneru Donjeg Srema Bogić Bogićević ocenio je da je Novi Pazar igrao dosta dobro i da je zasluženo slavio.

"Domaćin je propustio da realizuje dva zicera u prvom poluvremenu, gde smo mi pokušavali da čuvamo loptu i potražimo šansu iz kontre. Pogrešili smo u odbrani početkom nastavka i primili gol, a kada smo se otvorili primili smo i drugi. Pred kraj smo pogodili stativu i tako propustili priliku da se vratimo u meč", rekao je Bogićević.

"Ambijent na stadionu je bio sjajan i zaista je bila milina igrati fudbal pred ovom publikom", dodao je on.

Novi Pazar će u osmom kolu Superlige Srbije gostovati Jagodini, dok će ekipa Donjeg Srema dočekati Radnički iz Niša.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 6

Pogledaj komentare

6 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: