Bešović i Miljenović žele da idu?

U subotu se pojavila informacija da je Nemanja Bešović zatražio ispisnicu iz Partizana, a u nedelju se isto spekuliše za Nenada Miljenovića.

Izvor: B92

Nedelja, 23.09.2012.

21:32

Default images

Mladi igrači srpskog šampiona su navodno nezadovoljni statusom i timu, a sportski direktor Dragan Todorić je istakao da će o svemu da odluči trener Duško Vujošević.

"Pre početka priprema smo jasno kazali na koga računamo, a na koga ne. Svi na koje ne računamo su dobili ispisnicu, tako da su ostalo sve glasine", istakao je Todorić za "Novosti".

"Tačno je da za meč može da se prijavi 12 igrača, ali ne možemo u sezonu da uđemo samo sa "dvanaestorkom", već je neophodno licenciranje bar njih 15. U dogovoru sa stručnim štabom, trenerom Vujoševićem, ali i samim igračima, videćemo šta je najbolje rešenje. Jedna solucija je da igrač ode na pozajmicu, druga da bude deo našeg B tima, a treća da ostane sa prvim timom i čeka priliku", dodao je sportski direktor.

Bešović je zatražio raskid ugovora, kako je naveo, nezadovoljan statusom u ekipi i zbog neisplaćenih zarada, mad "ovo drugo je manje važno“.

"Tačno je da Bešović nije dolazio na treninge dok je ekipa bila u Fuenlabradi, a za raskid ugovora saznao sam iz novina. Ne bih da komentarišem dok ne budemo videli pismeni zahtev", rekao je Todorić što je istakao i u subotu za B92.

Pored Bešovića, u Španiju nisu putovali još Nenad Miljenović, Ivan Marinković i Mihal Čehovski. Kvarter u pripremnim utakmicama nije bio u prvom planu crno-belih, što naslućuje određene promene u njihovom statusu.

"Za razliku od Nemanje, njih trojica su trenirali. Sada nam ostaje da sačekamo povratak ekipe iz Španije, da u dogovoru sa trenerom Vujoševićem vidimo koje je najbolje rešenje i za klub i za igrače", zaključio je Todorić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

90 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: