Kaka odlazi u Santos?

Trener Santosa Maurisi Ramaljo rekao je medijima u Brazilu da klub u januaru želi da dovede Kaku koji je nezadovoljan svojim statusom u Real Madridu.

Izvor: NS

Subota, 22.09.2012.

16:45

Default images

Klub iz Brazila je uspeo da zadrži prvu zvezdu tima Nejmara, dok je Ganso u petak potpisao ugovor sa Sao Paulom. Kao zamenu za mladog Gansa Ramaljo želi da dovede iskusnog igrača iz samog vrha svetskog i evropskog fudbala.

“Ko bi rekao da Sao Paulo može da plati toliki novac za Gansa? Ipak sve je moguće. Kaka je opcija koju razmatramo, ali u igri su još i Diego i Robinjo”, rekao je trener Santosa na konferenciji za novinare.

Diego i Robinjo su bivši igrači Santosa i u brazilskim medijima su često povezivani sa povratkom u svoj matični klub. Santos se trenutno nalazi u krizi rezultata, i rukovodstvo smatra da bi svojim iskustvom bivše zvezde kluba doprinele poboljšanju igre i povratak na prvo mesto na tabeli.

“Oni su veoma bitni igrači koji su ostavili dubok trag u klubu. Kao što rekoh sve je moguće. Nije samo finansijska situacija u pitanju, moramo da uzmemo u obzir i druge aspekte i moramo da budemo spremni na sve”, izjavio je Ramaljo.

30-godišnji Kaka je bio na korak od prelaska u Milan, klub u kojem je proveo najbolje godine svoje karijere, međutim nije postojala adekvatna saradnja na relaciji Real Madrid – Milan i ceo dogovor je propao.

Ipak žena iskusnog Brazilca potvrđuje da bivšeg osvajača “Zlatne lopte” jedino zanima povratak u Brazil.

Kaka je tokom letnjeg prelaznog roka bio povezivan i sa prelaskom u Mančester Siti, Totenhem i Galatasaraj ali je ipak ostao u madridskom klubu pošto nijedan tim nije mogao da plati cenu koju je Real Madrid tražio. U novoj sezoni još uvek nije odigrao ni minut u zvaničnim utakmicama.

Santos je posle 25 odigranih kola 10. na tabeli sa 33 boda dok prvoplasirani Fluminense ima 20 bodova više.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 7

Pogledaj komentare

7 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

11 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

1 d

Podeli: