Mihajlović: Zvaću Alena Stevanovića

Selektor srpskih fudbalera Siniša Mihajlović rekao je da planira da pozove igrača Torina Alena Stevanovića u nacionalni tim.

Izvor: JT

Sreda, 19.09.2012.

18:04

Default images

Mihajlović je, takođe, istakao da je uslov da to učini da Stevanović nastavi da u kontinutitetu igra dobro u svom klubu.

Došao sam u Torino da razgovaram sa Stevanovićem, da ga bolje upoznam jer je za mene bitan i ljudski faktor, ne samo tehnički kvaliteti. Ako Alen nastavi da igra dobro u kontinuitetu, može da se nada pozivu u reprezentaciju Srbije već za predstojeća dva meča kvalifikacija za Svetsko prvenstvo“, rekao je Mihajlović, koji je u u nedelju u Milanu prisustvovao duelu Intera i Torina, koji je završen pobedom 2:0 ’neroazura’.

Mihajlović je istakao da je 21-godišnji vezni fudbaler mnogo napredovao kod trenera Torina Đampjera Venture.

Sa Venturom, Stevanović je mnogo napredovao, a za njegov napredak ima još mnogo prostora u budućnosti“, istakao je selektor ’orlova’.

Stevanović je početkom 2009. godine prešao iz Radničkog iz Obrenovca u Inter, da bi na leto 2010. otišao u Torino, dok je u aprilu, maju i junu 2011. igrao na pozajmici u Torontu.

Srbija 12. oktobra dočekuje Belgiju u trećem kolu Grupe A kvalifikacija za Svetsko prvenstvo u Brazilu, dok četiri dana kasnije gostuje Makedoniji.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

10 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: