Dodik: Šampionu Srpske pola miliona

Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik doneo je odluku da klubovi osvajači šampionata i Kupa RS budu nagrađeni sa po pola miliona KM (250.000 evra).

Izvor: B92

Subota, 15.09.2012.

14:51

Default images

Dodik je na svečanosti povodom 20. godišnjice Fudbalskog saveza RS rekao da će drugoplasirani klub biti nagrađen sa 100.000 evra, a trećeplasirani sa 50.000.

"To će biti stimulans, ali ujedno i obaveza da se ide napred u razvoju i davanju doprinosa u fudbalu Republike Srpske“, rekao je Dodik.

On je naglasio potrebu većeg rada sa mladim selekcijama i ekipama, te da tu aktivnost već provodi ovaj, ali i drugi sportski savezi u tom entitetu Bosne i Hercegovine.

Predsednik FSRS Mile Kovačević naglasio je da se u ovom trenutku, usled krize, mnogi fudbalski klubovi nalaze u teškom stanju, izrazivši nadu da će se sa institucijama RS-a naći sistemska rešenja za sadašnju situaciju.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: