Janković: Radnički nam je dužnik

Trener Aleksandar Janković smatra da je Radnički veliki dužnik pošto je prošle sezone "otlkinuo" četiri boda crveno-belima i značajno uticao na borbu za titulu.

Izvor: NS

Petak, 14.09.2012.

15:06

Default images

"Očekujem da nastavimo u ritmu koji smo imali pre reprezentativne pauze. Verujem da ćemo uspeti da unapredimo neke stvari u našoj igri. Ovom utakmicom ulazimo u seriju teških duela, a ne treba zaboraviti ni da nas je Radnički zadužio prošle sezone. Direktno su nam "otkinuli" četiri boda u trci za titulu", rekao je Janković na konferenciji za medije.

Trener crveno-belih dodao je da su igrači dobro radili tokom pauze i da neće biti hendikep to što je čak 12 igrača bilo sa reprezentacijama.

"Važno je da su se svi oni vratili sa osmehom na licu, jer se često dešava da se u slučaju loših rezultata vrate lošeg raspoloženja i to onda utiče na igru", konstatovao je Janković.

On je istakao da je Radnički dobra ekipa koja dugo godina igra zajedno.

"To je veliki kapital u srpskom fudbalu. Prošlu sezonu odigrali su sjajno, sada nemaju pobedu u prva četiri kola, ali to ne mora ništa da znači i može dodatno da ih motiviše", zaključio je Janković.

Zvezda će u Kragujevcu sigurno igrati bez Miloša Dimitrijevića, koji je povređen, dok su ostali igrači, uključujući i "rovitog" Luku Milivojevića u kombinaciji za tim.

"Prošle sezone smo se posle kiksa u Kragujevcu praktično oprostili od borbe za titulu i nadam se da sada možemo do tri boda", poručio je Kasalica koji se nada pobedi nad velikim rivalom.

Utakmica petog kola Superlige između Radničkog i Crvene zvezde igra se u nedelju od 16 sati na stadionu "Čika Dača" u Kragujevcu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: