Vučić: Džajić sve sam odlučuje

Prvi potpredsednik vlade i ministar odbrane Aleksandar Vučić izjavio je da Zvezdina legenda Dragan Džajić sam odlučuje o eventualnom povratku u taj klub.

Izvor: NS

Petak, 14.09.2012.

10:21

Default images

"Veoma poštujem gospodina Džajića. Ne postoje nikakve pravne smetnje ako nemate pravosnažnu presudu. Šta će biti je Džajićev izbor, a ne moj", rekao je Vučić listu Danas.

On je dodao i da mu ne smeta što ga pojedini mediji i deo javnosti kritikuju zbog otvorene naklonosti ka Crvenoj zvezdi, ali je podsetio da u novoj vlasti većina političara navija za Partizan.

"Predsednik republike, predsednik vlade, predsednik narodne skupštine, svi šefovi koalicionih stranaka, svi navijaju za Partizan u ovoj zemlji, ja sam jedini zvezdaš. Ljajić je čak potpredsednik Partizana, a Dačić je bio potpredsednik KK Partizan. Eto, vidite, o svima njima se ne govori, a ja nisam ništa, apsolutno ništa u Zvezdi. E, izvinite, molim vas, niko mi neće zabraniti da navijam za Zvezdu", poručio je Vučić.

Dragan Džajić je pre 15-ak dana izjavio da ne želi pomilovanje, već da isključivo želi da dokaže svoju nevinost na sudu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

60 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: