Remi Voše i Sinđelića u Novom Sadu

Fudbaleri Vojvodine i Sinđelića odigrali su nerešeno 1:1 u prijateljskom meču odigranom u Novom Sadu.

Izvor: B92

Sreda, 12.09.2012.

22:37

Default images

Bio je to debi na klupi novosadskih crveno-belih novog trenera kluba Nebojše Vignjevića.

Gosti su poveli u 14. minutu golom Bogdanovića, a konačan rezultat u 62. minutu postavio je Karan.

Vojvodina je na ovoj utakmici promašila mnogo dobrih prilika, pogotovo u prvih 45 minuta. Redom su neuspešni bili Jokić, Bojović, Škuletić i Deletić.

Sinđelić je poveo u 14. minutu nakon korenera i gužve u šesnaestercu domaćina, ali Vojvodina je nastavila sa napadima i u nastavku i u 62. minutu Karan je posle ubacivanja Kosovića glavom pogodio za 1:1.

VOJVODINA: Supić, Smiljanić, Trajković, Jokić, Branković, Ađuru, Mitošević, Moreira, Škuletić, Deletić, Bojović. Igrali su još: Žakula, Nikolić, Radoja, Karan, Pavlović, Sekulić, Makarić, Kosović, Gaćinović, Spremo, Jao.

SINĐELIĆ: Bjelan, Đorđević, Crnomarković, Gajić, Radivojević, Škorić, Lekanić, Bogdanović, Rajković, Njegić, Šolaja. Igrali su još: Pešić, Milenković, Mlađenović, Janković, Kaličanin.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: