Galijani: Barsa i Real su posebni

Izvršni direktor italijanskog Milana Adrijano Galijani priznao je da taj klub trenutno ne može da se takmiči sa Barselonom i Real Madridom.

Izvor: JM

Sreda, 12.09.2012.

12:15

Default images

"Sa italijanskim timovima možemo da se takmičimo, ali stvari su mnogo drugačije u Evropi. Klubovi kao Barselona i Real Madrid kao da su sa druge planete", kazao je Galijani italijanskim medijima.

Gledajući trofeje u Ligi šampiona, Milan je bolji od Barselone, pošto ih ima sedam, a Katalonci četiri.

Ipak, sa finansijske i marketinške strane, španski velikani su "svetlosnim godinama" ispred bilo kog italijanskog kluba, pogotovo što je popularnost utakmica Serije A poslednjih godina drastično pala.

Prošle sezone Milan je osvojio drugo mesto u nacionalnom šampionatu, iza Juventusa. Ove sezone "rosoneri" su u prva dva kola osvojili tri boda.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: