Milunović: Nastaviti istim ritmom

Posle sjajne partije mlade reprezentacije protiv Makedonije, Milunović je uveren da će pobednički ritam iz nacionalnog tima biti prenet i na klupski plan.

Izvor: JM

Sreda, 12.09.2012.

11:07

Default images

"Bili smo motivisani da u sjajnom ambijentu u Kruševcu završimo kvalifikacije na isti način kako smo ih i otpočeli, pobedom. Mi koji smo u mladoj reprezentaciji moramo odmah da zaboravimo na uspeh sa nacionalnom selekcijom i da se okrenemo samo obavezama koje nas čekaju u klubovima.", rekao je Milunović.

Žreb nakon koga će se znati ime protivnika naše selekcije u baražu zakazan je za 14. septembar, dok je prva utakmica na programu, 12. a revanš 16. oktobra. Do tada, Milunović će sve misli preusmeriti na pobede Crvene zvezde. Već narednog vikenda, njega i njegove saigrače, čeka veliki ispit u Kragujevcu.

"Radnički je dobra ekipa koja će se kao uglavnom i svi naši rivali u prvenstvu, najviše posvetiti defanzivnoj taktici i fokusiraće se na odbranu svog gola. I pored toga siguran sam da će stručni štab do kraja nedelje odlično analizirati njihove vrline i mane i da ćemo se u Beograd vratiti sa tri boda", dodao je Milunović.

Duel Radničkog i Zvezde igraće se u nedelju od 16 časova na stadionu "Čika Dača" u Kragujevcu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

20 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

1 d

Podeli: