Vignjević novi trener Vojvodine

Nebojša Vignjević novi je trener novosadske Vojvodine, koja je u utorak neočekivano smenila Zlatomira Zagorčića.

Izvor: AK

Sreda, 12.09.2012.

08:50

Default images

Lider Jelen Superlige saopštio je da su konstatovani određeni nedostaci u proteklom periodu, a Upravni odbor smatra da će upravo Vignjević uspeti da ispravi uočene greške.

Nagovešteno je da rukovodstvo kluba nije zadovoljno kvalitetom igre, iako su Novosađani prvi na tabeli, sa tri pobede i remijem, i da su na nesrećan način eliminisani u trećoj rundi kvalifikacija za Ligu Evrope.

Zagorčić je osmi smenjeni trener u Vojvodini od proleća 2009. godine. Sa klupe Novosađana su "leteli": Ljupko Petrović, Zoran Marić, Dragoslav Stepanović, Branko Babić, Milan Đuričić, Zoran Milinković i Dejan Vukićević.

Vignjević je 44-godišnji stručnjak koji je igračku karijeru okonačo 2002. godine u Mađarskoj. Kao trener vodio je Grbalj i Pljevlja u Crnog Gori, 2011. je bio na klupi kulskog Hajduka, a prošle sezone bio je trener Rada.

U sledećem, petom kolu JSL Vojvodina dočekuje Jagodinu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

42 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: