"Ibrahimović nije lak za saradnju"

Fudbaler Milana Stefan el Šaravi otkrio je da mu nije bilo lako da sarađuje sa bivšim saigračima Zlatanom Ibrahimovićem i Đenarom Gatuzom.

Izvor: JT

Utorak, 04.09.2012.

20:49

Default images

El Šaravi se i ranije žalio na Ibrahimovića, koji sada brani boje Pari Sen Žermena, govoreći da je švedski reprezentativac težak za saradnju.

"Iskreno, sa njim nikad nije bilo lako. Trebalo je znati kako se ponašati sa njim. Morao sam stalno da mu dodajem loptu. U suprotnom bi vikao ili pravio trikove posle utakmice. Gatuzo je mrzeo moje obrve. Kada je primetio da sam ih obrijao, razbesneo se i rekao mi da bi bilo bolje da se koncentrišem na fudbal“, rekao je El Šaravi za italijanske medije.

El Šaravi je, ipak, dodao da mu uprkos svemu, bivši saigrači nedostaju.

"Posebno mi nedostaje Gatuzo. Kada sam prvi put došao u Milanelo, rečeno mi je da moram da se ošišam, ali je neko iz ekipe stao na moju stranu i podsetio da slične frizure imaju Hamšik, Nejmar i Sise. Posle toga niko više nije pominjao moju frizuru“, dodao je El Šaravi.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 8

Pogledaj komentare

8 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: