Uroš Nikolić prešao u MZT

Doskorašnji centar Crvene zvezde Diva Uroš Nikolić karijeru će nastaviti u redovima makedonskog šampiona MZT.

Izvor: JT

Utorak, 04.09.2012.

20:19

Default images

Ekipa iz Skoplja će ove sezone debitovati u regionalnoj ABA ligi, a na startu takmičenja, 29. septembra, gostuje Ciboni.

Nikolić je u Zvezdu došao pre dve godine, kada je trener ’crveno-belih’ bio Mihailo Uvalin i te sezone je pružao odlične partije, dok kod Svetislava Pešića nije dobijao puno prilika. Po odlasku Pešića i postavljanja Miodraga Lazića na klupu Zvezde, situacija se nije značajno poboljšala, pa je on izgubio mesto dolaskom Eltona Brauna i Raška Katića.

Član MZT je još jedan srpski košarkaš Igor Mijajlović, a u predstojećoj sezoni za makedonski tim će igrati i Todor Gečevski, Brendon Vud...

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 8

Pogledaj komentare

8 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

23 h

Podeli: