Arbeloa: Ne znam šta je Ronaldu

Defanzivac Reala Alvaro Arbeloa rekao je da je ceo tim iznenađen zbog izjave Kristijana Ronalda da je nesrećan u ’kraljevskom klubu’.

Izvor: JT

Utorak, 04.09.2012.

17:59

Default images

Ronaldo je posle pobede Reala na Granadom sa 3:0, u kojoj je učestvovao sa dva gola, rekao da nije želeo da proslavi svoje pogotke jer je tužan iz profesionalnih razloga i da u klubu znaju razloge.

Ne znam šta se dešava sa Kristijanom. Sve to je veliko iznenađenje za većinu nas, pošto smo saznali šta se desilo posle utakmice. U Madridu, mi smo velika porodica i daćemo mu podršku, kakva god da jer potrebna, kao što bi bilo i da je slučaj sa Mesutom Ozilom, Mikael Esijen ili neko treći“, rekao je Arbeloa.

Lokalni mediji u poslednja dva dana puni su spekulacija oko razloga Ronaldovog nezadovoljstva. Portugalac se pred nedeljnu utakmicu sastao sa predsednikom kluba Florentinom Peresom, kojem je rekao da oseća da nema podršku svojih saigrača, da je nesrećan i da želi da napusti klub.

Sam Ronaldo je demantovao da je u takvom raspoloženju pošto nije osvojio titulu za najboljeg igrača Evrope prošle nedele, već je ona otišla u ruke Andresa Inijeste iz Barselone.

Arbeloa je, takođe, demantovao da je Ronaldo tražio novi ugovor i više novca od madridskog kluba. Portugalac zarađuje oko 11 miliona evra godišnje i među najplaćenijim igračima na svetu je.

Istina je da Kristijano, kao većina nas, nema probleme kakve trenutno ima većina Španaca. Ali, nikada nisam čuo da priča o novcu, novom ugovoru i o tome da želi da ode. Mislim da će biti ovde još mnogo godina. Mislim da ljudi previše razmišljaju o značenju njegovih reči. Možda mu je samo potrebno više pažnje, ako je takav slučaj, sigurno će je dobiti od svih nas“, istakao je Arbeloa.

Podršku Ronaldu uputio je i Brazilac Kaka.

„Kristijano je ključni igrač Reala i zna da ima punu podršku ekipe. Najvažnije je da se oseća zadovoljno i srećno jer je on veoma važan za nas. Svi ćemo da podržati“, rekao je Kaka.

U utorak su se pojavile spekulacije da će Ronaldo napustiti Real, a kao moguće destinacije se, naravno, pominju Mančester Siti i Pari Sen Žermen.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

12 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: