Banetova podrška paraolimpijcima

Srpski fudbaler Branislav Ivanović posetio je pre nekoliko dana srpske paraolimpijce koji se takmiče na Igrama u Londonu.

Izvor: JT

Nedelja, 02.09.2012.

10:55

Default images

Ivanović je za srpske reprezentativce izdvojio vreme uoči polaska u Monako na meč Superkupa Evrope protiv Atletika, u kojem je madridski tim u petak slavio sa 4:1.

Znao sam da se održavaju Paraolimpijske igre, jer Englezi tome posvećuju ogromnu pažnju. Čuo sam da postoji šansa da neko od vas uzme medalju. Od srca vam želim da u tome uspete“, rekao je Ivanović.

Ivanović je, takođe, bez problema obezbedio i dve tražene ulaznice za duel Čelsija i Njukasla, koji je odigran prošlog vikenda, a u prvom redu do terena sedeli su treneri stonoteniske paraolimpijske reprezentacije Lazar Kurteš i Goran Kocić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

11 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: