Jagodina dovela Valentića

Fudbalski klub Jagodina potpisao je jednogodišnji ugovor sa dosadašnjim igračem ruskog Sibira iz Novosibirska Nikolom Valentićem.

Izvor:

Petak, 31.08.2012.

14:33

Default images

"Pre mesec dana moj menadžer Sale Đorđević mi je pričao da je Jagodina dobro organizovan klub, da imaju velike ambicije da ponove uspeh koji su napravili prošle godine i to me je zainteresovalo", rekao je Valentić novinarima u Jagodini.

On je naveo da želi što pre da se prilagodi novom načinu rada i nametne treneru.

"Želim da igrom pomognem ekipi da dođe do cilja koji su postavili za ovu sezonu", kazao je ovaj 28-godišnji fudbaler.

Valentić je karijeru počeo u OFK Beogradu, u Srbiji je još igrao za Voždovac, odakle je otišao u izraelski Šahnin, a potom je nastupao za ruski Anži i Alaniju.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

19 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

1 d

Podeli: