Nenad Milijaš na prodaju

Menadžment Vulverhemptona stavio je u utorak na transfer listu srpskog reprezentativca Nenada Milijaša.

Izvor: B92

Utorak, 14.08.2012.

19:20

Default images

Milijaš je četvrti igrač koga su Vulvsi stavili na "rasprodaju", posle Kristofa Bere, Adama Hamila i Stivena Flečera za koga su, međutim, odbili tri ponude.

"Želimo da prodamo Nenada i on je pristao na to. Bio je sa nama dosta vremena, potrebno mu je da redovno igra", izjavio je menadžer Vulverhemptona Stale Solbaken koji navodno želi da dovede 3 milion funti vrednog Pedra Žeromela.

Činilo se da Slobaken želi da zadrži Milijaša koga je prošle sezone pokušavao da dovede u nemački Keln. Međutim, sada je Norvežanin spreman da proda 29-godišnjeg Srbina koji je ušao u poslednju godinu ugovora. Solbaken smatra da je tim dovoljno pokriven na pozicijama u veznom redu, nakon što je došao Tongo Dumbija.

"Videćemo šta će biti, ali Nenad želi da igra, pošto je dugo vremena imao samo nekoliko mečeva po sezoni. U godinama je kada mu je potreban kontinuitet. Imamo još pet centralnih veznih fudbalera, Karla Henrija, Dumbiju, Dejva Edvardsa, Dejva Dejvisa i Džejmia O'Haru kada bude spreman, to će biti dovoljno", istakao je Solbaken.

Milijaš je u Vulvse stigao pre tri godine iz Crvene zvezde za 2.6 milion funti, a na 73 odigrane utakmice postigao je devet golova. Međutim, samo 38 puta je bio starter u Premijer ligi, počinjao je tek svaki treći meč kluba.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

23 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: