Vukić izbačen sa treninga!

Trener Partizana Vladimir Vermezović udaljio je u petak Zvonimira Vukića sa treninga, a svemu je prethodila žučna rasprava njih dvojice.

Izvor: JT

Subota, 11.08.2012.

10:54

Default images

Svemu tome su prisustvovali ostali igrači i članovi stručnog štaba, a Vukić je u izjavi za „Žurnal“ rekao da mu je strateg Partizana zamerio što je u obraćanju javnosti uvredio struku.

Zamerio mi je da sam u obraćanju javnosti uvredio struku, što nije tačno. Samo sam izneo istinu i saopštio navijačima da na mene ne računa. Ubuduće verovatno neću ni trenirati sa prvim timom. Biće mi dodeljen poseban trener, razgovaraću sa predsednikom Đurićem i direktorom Tumbakovićem, da, ako mogu, radim pod nadzorom Zvonka Varge, jer su njegovi treninzi najbolji“, rekao je Vukić.

Podsetimo, Vukić je posle revanša sa AEL-om u trećem kolu kvalifikacija za Ligu šampiona rekao da ne zna zašto nije bio u protokolu i da pričao o povredi nije tačna. Nešto kasnije oglasio se i Vermezović, koji je rekao da ne postoji slučaj sa Vukićem.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

56 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: