Bogavac i Punoševac u OFK Beogradu

Fudbalski klub OFK Beograd u subotu je predstavio tri nova igrača pošto su ugovore potpisali Dragan Bogavac, Vladimir Tufegdžić i Dragan Punoševac.

Izvor:

Subota, 14.07.2012.

16:05

Default images

Stevica Kuzmanoski, šef stručnog štaba OFK Beograda zadovoljan je igračima koji su stigli na Karaburmu.

"Napravili smo odličan potez i siguran sam da će biti prava pojačanja za tim OFK Beograda. Bogavac je tip igrača koji je nedostajao OFK Beogradu. Iskusan i može sigurno dosta da pomogne", rekao je Kuzmanovski.

Trener OFK Beograda je obrazložio razloge dolaska i ostale dvojice fudbalera.

"Tufegdžiću su preporuka bili golovi na prvoligaškim terenima, dobar je realizator i perspektivan je napadač. Punoševac će biti od koristi takodje, ali je mlad i mora da bude strpljiv, ali je sigurno da će pojačati konkurenciju uz levu aut liniju."
ofkbeograd.co.rs
Bivši fudbaler Crvene zvezde Dragan Bogavac došao je sa željom da pomogne klubu.

"Srećan sam što sam došao u OFK Beograd. Ponuda kluba sa Stare Karaburme je bila jedina i konkretna. Nisam došao sa miljenjem da sam Dragan Bogavac i da ću sigurno igrati, već da pomognem mladom timu u borbi za vrh tabele."

Dušan Punoševac dolazak u OFK vidi kao napredak u svojoj karijeri.

"OFK Beograd je jedan korak napred u mojoj karijeri. Veliki klub koji mi je ukazao poverenje, a na terenu se nadam i da ću sve opravdati."

Vladimir Tufegdžić je ocenio da je OFK Beograd veliki klub.

"OFK Beograd je veliki klub i drago mi je što sam njegov deo. To je klub koji je dao ogroman broj velikih imena. Mene su svi do jednog odlično prihvatili, a ja ću se truditi da postignem što više golova."

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare

5 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: