Novi Pazar predstavio trojku

Fudbalski klub Novi Pazar predstavio je trojicu novih igrača - Ahmeda Mujdragića, Rista Ristovića i Denisa Mujkića.

Izvor: B92

Petak, 29.06.2012.

15:55

Default images

Na probi su trenutno osmorica igrača, koji će pokušati da se nametnu treneru Dragoljubu Bekvalcu.

Iz kluba su ranije otišli Vladimir Bajić, Bojan Ostojić, Radan Šunjevarić, Fedja Dudić, Ivan Pešić, Edin Ademović, Dragan Šarac, Vladimir Matić i Miloš Đalac, kao i Đorđe Tutorić i Ivan Babić, dok kapiten Irfan Vusljanin i štoper Radenko Bulatović, traže inostrani angažman.

Štoper Ahmed Mujdragić (26), koji se posle tri i po godine vratio u matični klub, prošle sezone je bio član kulskog Hajduka, a ranije je nastupao i za Škumbini iz Albanije.

"Želeo sam da se vratim u Novi Pazar, ambiciozan sam i nadam se uspešnoj sezoni. Očekujem da ćemo na vreme obezbediti opstanak u eliti, a zatim se uključiti u borbu za mesta koja vode u kvalifikacije za Ligu Evropa", rekao je Mujdragić.

Risto Ristović (24) je fudbaler sredine terena koji je poslednje četiri godine proveo u Banatu. On je ranije nastupao i za Vujić iz Valjeva, OFK Beograd i šabačku Mačvu.

"Prezadovoljan što sam postao član kluba koji ima sjajnu publiku. Dovedan sam ovde kao pojačanje i daću maksimum da opravdam to što se od mene očekuje", kazao je Ristović.

Denis Mujkić (28) je doskorašnji golman tuzlanske Slobode, a ranije je igrao u bihaćkom Jedinstvu i Budućnosti iz Banovića. Ovaj igrač zabeležio je i jedan nastup za reprezentaciju Bosne i Hercegovine.

"Drago mi je što sam došao u Novi Pazar, u sredinu koja ima malo bosanskog duha. Pratio sam njihove rezultate i tokom prošle sezone, jer su mi tu igrali prijatelji (Admir) Raščić i (Feđa) Dudić", rekao je Mujkić.

Novopazarci će se od 1. do 8. jula pripremati u Sjenici, a zatim će provesti dve nedelje na Zlatiboru gde će igrati i kontrolne utamice.

Sezona u Super ligi Srbije počeće 11. avgusta, a Novi Pazar će u prvom kolu dočekati ekipu Radničkog iz Niša.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 7

Pogledaj komentare

7 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: