Vujošević na neodređeno vreme

Trofejni trener Duško Vujošević se zvanično treći put vratio među 'crno-bele' i postao prvi stručnjak u istoriji koji je postpisao ugovor na neodređeno vreme.

Izvor:

Utorak, 26.06.2012.

13:13

Default images

"Imam istu tremu kao i prvi put kada sam preuzimao mesto trenera. Partizan je moj prirodni ambijent, ovde najbolje radim i zato sam prihvatio poziv. Imao sam ponuda i iz drugih država, ali moja mana je što ne funkcionišem najbolje van Beograda i Partizana. Prosto je, kao što neki ljudi teško spavaju u hotelima" objasnio je Vujošević.

On je istakao da je njegov prethodnik, ali i nekadašnji asistent Vlada Jovanović sjajno radio u poslednje dve godine.

"Osvojio je pet trofeja i pokazao da zaslužuje da se jednog dana ponovo vrati u Partizan. Nije mu bilo lako da me nasledi, ali posle 11. titule zaredom, ni meni nije sada lako. Obećavam maksimalan rad, pa neka bude borba neprestana. Neki misle da je naše vreme prošle, a ja mislim da njihovo nije došlo", poručio je Vujošević.

Vujošević se vratio u klub sa kojim je osvojio 20 titula, od ukupno 41 koliko Partizan ima u kolekciji.

"Partizan je Vujoševićeva kuća, dogovorili smo se pre nekoliko dana da se vrati, potpisao je ugovor na neograničen period i tako će i biti", objasnio je predsednik 'crno-belih' Predrag Danilović na zvaničnoj promociji u Klubu sportista na stadionu Partizana.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

137 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: