Stefan Šćepović stigao u Partizan

Doskorašnji igrač Hapoel Akre Stefan Šćepović pridružio se mlađem bratu Marku u Partizanu, pošto je potpisao ugovor sa šampionom Srbije.

Izvor: JT

Petak, 08.06.2012.

09:12

Default images

Stariji od braće Šćepović se već nedeljama pominjao kao pojačanje ’crno-belih’, ali je dogovor postignut po njegovom povratku sa turneje reprezentacije Srbije.

Stefan do sada nije igrao za Partizan, a od domaćih klubova branio je boje OFK Beograda, Mladog radnika i Sopota. U inostranstvu, karijeru je grado u Brižu, Kortrejku i Hapoel, gde je prošle sezone odigrao 31 utakmicu i postigao 13 golova.

Pored Šćepovića, Partizan bi ovih dana trebalo da pojača i Mohamed Zabija, koji je u četvrtak stigao u Beograd. Njega u petak čekaju lekarski pregled, a potom i potpis na ugovor sa ’crno-belima’.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

31 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: