U19: Srbija na Evropskom prvenstvu!

Omladinska reprezentacija Srbije je u Novom Sad pobedila Rumuniju sa 3:0 (2:0) i plasirala se na Evropskog prvenstvo za igrače do 19 godina.

Izvor:

Sreda, 30.05.2012.

18:03

Default images

Srbija je Rumuniju pobedila u trećem kolu kvalifikacija, prethodno je u prvom kolu odigrala nerešeno 2:2 sa Nemačkom, dok je u drugom kolu golom Ninkovića u 86. minutu pobedila reprezentaciju Mađarske. Prvenstvo Evrope za igrače do 19 godina će biti održano od 3. do 15. jula u Estoniji.

Meč sa Rumunima obeležili su penali i crveni kartoni. Srbija je od tri jedanaesterca realizovala dva, a isključena su čak tri rumunska fudbalera

U 12. minutu je isključen Rumun Putanu, a Srbija nije realziovala jedanaesterac. U 39. minutu isključen je Bogdan Vataželu, a posle njegovog isključenja dosuđen je drugi jedanaesterac za Srbiju, a sa 11 metara je bio precizan Aleksandar Mitrović. U trećem minutu sudijske nadonade vremena prednost Srbije duplirao je Nikola Ninković.

U 76. minutu isključen je još jedan omladinac Rumunije Roman, a po drugi put na meču Aleksandar Mitrović je bio precizan sa bele tačke.

Tabela:
1. Srbija 7
2. Nemačka 5
3. Rumunija 4
4. Mađarska 0

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

76 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: