Đorđe Pantić, od Bernabea do Koševa

Pre osam godina herojski je branio gol Partizana protiv velikog Reala u Madridu u Ligi šampiona, a sada je višak u Sarajevu.

Izvor: AK

Ponedeljak, 28.05.2012.

22:35

Default images

Đorđe Pantić je sjajnim odbranama na "Santjago Bernabeu" najavio veliku karijeru, ali je vremenom nestao sa fudbalske scene.

Posle pozajmica u Teleoptiku i Obiliću, okušao se u inostranstvu u Koblencu, Enčepingsu, Debrecinu i Pjuniku, da bi proteklu sezonu proveo u Sarajevu.

Međutim, sada već 32-godišnji golman bio je u drugom planu u "bordo" klubu, igrao je na samo jednom meču, pa je napustio prestonicu Bosne i Hercegovine.

Za zvanični sajt kluba Pantić je istakao da mu odlazak iz Sarajeva teško pada, kao kada je odlazio iz Partizana.

''Mnogo mi je žao što napuštam Sarajevo, jer ovaj klub je nešto posebno. Osećaj je isti kao onaj kada sam napuštao Partizan. Ljude u klubu ću pamtiti po najboljem. Nadam se da će Sarajevo dogurati daleko u Evropi jer ovaj klub zaslužuje jedan iskorak na međunarodnoj sceni'', rekao je Pantić.

Na kraju, Pantić osvrnuo se i na navijače Sarajeva, popularne ''Horde zla''.

''Neverovatno je koliko oni vole klub. Zaista nemaju konkurenciju. Žao mi je što odlazim nakon jedne rezultatski loše sezone, jer oni zaslužuju samo titule. Zaista, u državi, ali i šire naše Horde zla nemaju konkurenciju'', zaključio je Pantić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

18 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: