Makabi definitivno ne igra ABA ligu

Košarkaši izraeleskog Makabija naredne sezone neće igrati u Jadranskoj ligi, saopšteno je na sajtu regionalnog takmičenja.

Izvor: B92

Petak, 25.05.2012.

23:02

Default images

Aktuelni prvak odlučio je da napusti ligu zbog zgusnutog rasporeda.

"Nakon pažljivog razmatranja i uzimajući u obzir povećan broj utakmica u Evroligi, postalo je jasno da ne možemo da učestvujemo u tri takmičenja."

"Bilo bi pogrešno da ne igramo domaću ligu i sa žaljenjem moramo da vas obavestimo da se povlačimo iz ABA lige", stoji u pismu prvog čoveka Makabija Davida Federmana.

Makabijevo mesto moglo bi da pripadne četvrtoplasiranoj ekipi Superlige novosadskoj Vojvodini, mada se u poslednje vreme pojavila mogućnost da organizatori specijalnu pozivnicu uruče mađarskom Solnoku.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

24 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

13 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

1 d

Podeli: