Bajern priznao fan klub u Srbiji

Finalista Lige šampiona i četvorostruki prvak Evrope minhenski Bajern zvaničnim dopisom je priznao navijački fan klub u Srbiji.

Izvor:

Petak, 18.05.2012.

21:40

Default images

Fan klub navijača Bajerna iz Srbije i Republike Srpske podneo je zahtev za priznanje koje stiglo posle dva meseca.

Pismo poslato fan klubu Bajerna u Srbiji potpisao je direktor Sektora za saradnju sa navijačima i bivši golman Bajerna, koga se sa osmehom sećaju svi navijači Crvene zvezde, Rajmond Auman.

Na zvaničnom sajtu Bajerna se sada među priznatim fan klubovima nalaze i navijači iz Srbije. Navijači Bajerna su, ne računajući fan klubove timova iz Engleske, prvi koje je zvanično priznao klub za koji navijaju.

Navijači Bajerna će organizovano posmatrati finale Lige šampiona u subotu uveče, a sastanak je zakazan za 18 časova na Trgu Republike u Beogradu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

42 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: