Vermezović trener, Tumbaković SD

Vladimir Vermezović u petak će na sednici UO FK Partizan biti promovisan u novog trenera prvog tima.

Izvor: B92

Četvrtak, 17.05.2012.

21:50

Default images

Pored toga, mesto sportskog direktora preuzeće najuspešniji trener u istoriji kluba Ljubiša Tumbaković, a direktor omladinske škole biće Momčilo Vukotić.

Vermezović će na klupi crno-belih zameniti Izraelca Avrama Granta koji je u četvrtak napustio tim zbog ličnih razloga i tako postati praktično šesti trener koji je vodio crno-bele u poslednjih pet šampionskih godina.

Osim Granta na klupi Partizana sedeli su Miroslav Đukić, Slaviša Jokanović, Goran Stevanović i Aleksandar Stanojević.

Vermezović, inače bivši igrač crno-belih, na klupi Partizana sedeo je od januara 2004. do oktobra 2005. godine. Sa njim na čelu klub iz Humske je poslednji put prezimio u Evropi, ali su mu navijači crno-belih zamerili poraz od Makabija iz Petah Tikve i ispadanje u poslednjem kolu kvalifikacija za Ligu šampiona od slovačke Artmedije.

Nakon Partizana radio je u Spartaku iz Trnave i južnoafričkom klubu Kajzer Čifsima. Pre toga bio je pomoćnik upravo Tumbakoviću od 2000. do 2002. godine. Tumbaković je najuspešniji trener u istoriji kluba sa osvojenih šest titula prvaka i tri Kupa.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

89 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: