Novinar B92 pobednik Media Open

Novinar B92 Milan Boškovic pobednik je Media Open 2012 turnira koji Telekom Srbija tradicionalno organizuje u okviru ATP Serbia Opena.

Izvor: NK

Subota, 05.05.2012.

17:46

Default images

Boškoviću je to treća titula na medijskom turniru koju je osvojio nakon neizvesnog meca s¹ Aleksandrom Gajšekom, novinarom TV Studio B.

Nakon dvočasovne napete borbe, uz podršku brojnih navijača i sa jedne i sa druge strane, Milan je finalni meč osvojio rezultatom 2-1 u setovima.

”Meč je bio neizvestan do samog kraja i odlučivale su nijanse. Čestitam svom protivniku na fer igri”, rekao je Bošković i pohvalio još jednom dobru organizaciju turnira.

Pobednicima je pehare uručila Milica Marković, direktor Sektora za PR Telekoma Srbija, koja je izrazila zadovoljstvo zbog još jednog uspešno održanog Telekom Srbija Medija turnira u okviru Serbia Open-a.

”Turnir novinara koji vec četvrtu godinu za redom organizujemo na Serbia Openu postao je lepa tradicija i mesto okupljanja izvrsnih sportista među novinarima. Kao i prethodnih godina, pokazali su sjajno tenisko umeće i sportski duh. Čestitam pobedniku i svim učesnicima turnira”, istakla je Milica Marković.

Osim novinara, na Media turniru oprobale su se i predstavnice sedme sile, Dubravka Duca Marković, urednica Radio Beograda i Svetlana Danilović sa RTS-a, koje su na samom početku zagrejale atmosferu na terenima pred muško finale. Kao pobednica, iz duela je izašla Svetlana Danilović.

Među 16 takmičara našli su se i predstavnici Bete, Blica, Press-a, Politike, Danasa, Radio Novosti, TV Pink, TV Prva, TV B92, TV Studio B i TV Sport klub. Podsećamo, Telekom Srbija Media Open tradicionalno se održava tokom svakog ATP turnira u Beogradu. Titulu dvostrukog šampiona od Milana Boškovića preuzeo je prošle godine Aleksandar Gajšek sa TV Studio B.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: