Voša izbacila četvoricu iz tima

Upravni odbor FK Vojvodina izbacio je iz tima golmana Nemanju Supića, štopere Danijela Mojsova i Branislava Trajkovića, te pozajmljenog Aleksandra Katai.

Izvor: B92, Veèernje novosti

Ponedeljak, 23.04.2012.

21:17

Default images

Odluka UO došla je kao reakcija na očajne rezultate tima koji je neočekivano eliminisan u polufinalu Kupa, a potom doživeo debakl u Subotici (5:1).

Ta odluka je, kako su posle sednice na kojoj nije bio predsednik Ratko Butorović saopštili članovi UO Dušan Vlaović, Đerđ Balaton i Dušan Pajević, doneta jednoglasno i poruka je svim drugim fudbalerima Vojvodine.

"Ne bismo ulazili u pojedinosti zbog kojih su udaljena baš ova četvorica, dovoljno je da kažemo da su potrošili sve kredite, i sportske i one druge. I svi drugi igrači su stalno na oku i od njihovog ponašanja i rezultata zavisiće eventualne dalje mere", rekao je Vlaović na improvizovanoj konferenciji za novinare.

Sva četvorica kažnjenih će, od utorka, trenirati po posebnom programu. Golman Supić, prema Vlaovićevim rečima, novu sredinu može da potraži odmah, a Vojvodina je o tome da više ne računa na Kataija odmah obavestila atinski Olimpijakos, od kojeg ga je zimus pozajmila.

"Što se Mojsova i Trajkovića tiče, za njih prelazni rok ne postoji! Nema te ponude, ma sa kolikim iznosom ona bila potkrepljena, koju će Vojvodina i razmatrati", rekao je Vlaović.

Mada Vlaović to nije želeo izričito da potvrdi, bila je to više nego jasna aluzija na priče o navodnoj želji Mojsova i Trajkovića da pređu u Partizan, odnosno Crvenu zvezdu. Odluka o udaljavanju iz tima pomenutoj četvorici je, inače, saopštena neposredno pre popodnevnog treninga u ponedeljak.

"Ne, nisam iznenađen, ovo je samo potvrda da u našem fudbalu može da se desi bukvalno sve. Moje je da radim ono što mi kažu i ja ću to i činiti, ali ne mogu da ne istaknem da smo u poslednjih desetak kola ekipu držali upravo Supić, Mojsov i ja. A što se priča o meni i Zvezdi tiče, njena želja se zna, ali ja sa Beograđanima nemam nikakav kontakt", izjavio je Trajković, za "Novosti".

Vojvodina do kraja sezone neće angažovati novog trenera. U sredu protiv Javora, kao i u preostala četiri prvenstvena kola, ekipu će voditi Zlatomir Zagorčić, koji je stalno zaposlen u klubu i ima profi licencu.

Raskinut je ugovor o saradnji sa kondicionim trenerom Zoranom Banićevićem. Razlog, međutim, nije loša fizička priprema ekipe, već činjenica da je on u Subotici, prilikom trećeg gola domaćina, aplaudirao igraču "plavih golubova"!?

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

30 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: