Apija: "Bili smo mnogo neozbiljni"

Novosadsku Vojvodinu ovog vikenda očekuje veliki bački derbi sa subotičkim Spartakom.

Izvor: B92

Petak, 20.04.2012.

16:27

Default images

Novosađani su ovog proleća potpuno van forme, u ligi igraju slabo, ispali su i iz kupa, a napustio uih je i trener Dejan Vukićević.

Oni sada igraju pod pritiskom, jer do kraja prvenstva je ostalo još šest kola, a njihovo mesto u Evropi je pod znakom pitanja, jer je Radnički poravnat na tabeli sa njima, a Jagodina i Sloboda imaju po četiri boda manje.

Stiven Apija izjavio je da igrači novosadske ekipe u neke duele u prethodnom periodu nisu ulazili dovoljno ozbiljno.

"Svi timovi imaju velike uspone i padove, to se dešava i u klubovima poput Arsenala i Čelsija. Mi u neke utakmice nismo ušli dovoljno ozbiljno. Jako je bitno da slušamo trenera, motivacija i pažnja se usmerila na kvalifikacije za evropska takmičenja", rekao je Apija novinarima u Novom Sadu.

Fudbaler iz Gane je istakao da Novosađani ne smeju da potcene nijednu ekipu.

"Svaki meč je nova borba, nijednog protivnika ne smemo da potcenimo, sve ih moramo poštovati. Atmosfera je dobra i očekujem odličnu utakmicu", kazao je Apija.

On je dodao da još traži svoju formu, pošto godinu dana nije igrao fudbal.

"Još nisam na svom nivou, ali posle jednogodišnje pauze se polako vraćam u formu. Polako se uključujem i mislim da ću mnogo više doprineti timu u narednom periodu", rekao je Apija.

Privremeni trener Vojvodine Spasoje Jelačić kazao je da očekuje neizvesnu utakmicu protiv Spartaka.

"Očekujem neizvesnu utakmicu jer je Spartak kvalitetna ekipa. Njihov trener je radio kod nas, te nam to može predstavljati dodatnu prepreku. Subotičani tradicionalno igraju na mali broj golova i igraće čvrsto, da ne prime gol. Želimo da dominiramo u posedu lopte, ko tu bitku dobije na sredini terena taj će biti bliži trijumfu", kazao je Jelačić.

On je istakao da fudbaleri Vojvodine moraju da zaborave period loših rezultata.

"Treba da stavimo tačku na ono što je iza nas. Moramo da gledamo unapred i da se potrudimo da u narednim utakmicama napravimo što bolje rezultate", zaključio je Jelačić.

Utakmica između Spartaka i Vojvodine počinje u subotu u 16 časova na stadionu u Subotici.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

13 h

Podeli: