Bojan Bakić ponovo u Hemofarmu

Košarkaški klub Hemofarm saopštio je da će se Bojan Bakić posle pet godina vratiti u Vršac.

Izvor:

Nedelja, 18.03.2012.

18:30

Default images

Bakić je igrao za "farmaceute" od 2003. do 2007. godine, a 2005. bio je deo tima koja je Hemofarmu doneo jedini trofej - titulu prvaka Jadranske lige.

Crnogorski košarkaš je sezonu počeo u letonskom Ventspilsu, a od 10. januara je igrao za Metalac iz Valjeva i na devet utakmica je prosečno postizao 24,3 poena.

Direktor Hemofarma Dušan Božović rekao je da će klub do srede 21. marta, kada se završava prelazni rok, predstaviti nova pojačanja.

"Bakić je sjajan igrač i svojim iskustvom će pomoći timu u borbi za jedno od prva tri mesta, koja sledeće sezone vode u Jadransku ligu. Osim trenera Nebojše Bogavca, on je drugi igrač koji se vratio da pomogne klubu. To samo potvrdjuje ono što smo najavili na početku sezone, da su vrata kluba širom otvorena za sve koji su nekada nosili narandžasti dres", rekao je Božović.

Posle odlaska Borisa Savovića u turski Galatasaraj i Ivan Maraš u belgijsku Deksiju Mons postoji mogućnost i da Mladen Pantić napusti Vršac i pređe u ukrajinski Dnjepar.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: