Stadion Pazara dobija novu tribinu

Stadion Novog Pazara dobiće severnu tribinu, koja će imati 2000 mesta. Klanjem bika označen je početak radova.

Izvor: ÈŽ

Sreda, 01.02.2012.

22:27

Default images

"Najpre ćemo uraditi podrume, kancelarije i mokre čvorove a nakon toga ćemo podići celu tribinu koja će imati dve hiljade mesta", rekao je Sanel Zejnelović generalni projekt menadžer Ikan kompanije.

"Postoji mogućnost da radovi budu završeni do početka drugog dela sezone", rekao je Zejnelović.

Potpredsednik kluba Tarik Imamović kaže za regionalnu televiziju da je severna tribina namenjena za gostujuće navijače.

"Na taj način ćemo rasteretiti istočnu i zapadnu koju će moći da koriste naši navijači. Tražimo partnera za južnu tribinu jer je to vrlo atraktivna lokacija, zato što se naslanja na ulicu Veljka Vlahovića koja je u centru grada", kazao je Imamović.

Na Gradskom stadionu je tokom prošle godine izgrađena nova pokrivena tribina u okviru koje se nalaze svlačionice, sobe za fizioterapeute, medije, upravu kluba i druge prostorije. U upravi FK Novi Pazar kažu da će Gradski stadion, nakon što svi građevinski radovi budu završeni, biti jedan od lepših u Srbiji.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

16 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: