EP: Srbija – Danska (17:00)

Rukometna reprezentacija Srbije igra protiv Danske u nedelju od 17.00 časova, u finalu Evropskog prvenstva u našoj zemlji.

Izvor: AK

Nedelja, 29.01.2012.

00:57

Default images

Srbija i Danska su već odigrale jedan meč na ovom šampionatu, u drugom kolu prvog dela takmičenja kada su srpski rukometaši pobedili sa 24:22.

Srbija će u nedelju biti oslabljena zbog povrede Žarka Šešuma, kojem je povređeno oko tokom polufinala sa Hrvatskom u "Beogradskoj areni".

Selektor Srbije Veselin Vuković je uoči meča izjavio da pobedu donosi veće srce, dok kapiten Momir Ilić i saigrači veruju u osvajanje zlata pred domaćom publikom.

Najbolji pojedinac našeg tima u prethodnom delu prvenstva, golman Darko Stanić istakao je da "orlovi" nisu slučajno došli do finala. U pobedu Srbije uveren je i nekada najbolji rukometaš sveta,Francuz Džekson Ričardson.

Medalja na Evropskom prvenstvu biće prvo odličje za rukometnu reprezentaciju samostalne Srbije na velikim takmičenjima.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

28 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: